• Cartoning

  Producten verpakken in primaire verpakkingen.

  Meer over cartoning

 • Casepacking

  Het verpakken van doosjes of zakken gevuld met product in dozen of trays

  Meer over casepacking

 • Palletising

  Volledig geautomatiseerd dozen, trays of kratten verpakken op een pallet.

  Meer over palletising

 • Inmaco Solutions

  Inmaco can look back on a long history in the field of paper-based packaging. In order to meet the future requirements in this field, we consistently develop our skills and expertise beyond the point they have reached today.

  Meer over Inmaco

Voor elk vraagstuk een oplossing

Consejo is een bedrijf met inmiddels ruim 35 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsautomatisering.

Onze specialiteit is het leveren van verpakkingsmachines voor het verpakken van allerhande producten in karton. Meestal kunnen wij de meeste vraagstukken oplossen met standaard machines maar Consejo is ook veelvuldig bezig met speciale ontwikkelingen. Dit wordt in eigen huis uitgevoerd zodat onze grote ervaring volledig benut kan worden.

Consejo bouwt zelf verpakkingsmachines en daarnaast vertegenwoordigen wij een aantal gerenommeerde buitenlandse machinefabrikanten. Indien nodig worden machines van andere fabrikanten ingezet om een compleet project te realiseren. Het complete proces vanaf de eerste aanvraag en het eerste idee tot aan de realisatie kan jaren in beslag nemen. Het proces start met de inventarisatie van de wensen van onze klant. Hierna maken wij een lay-out en bespreken dit met de klant. Op basis van de lay-out worden de juiste machines gekozen en kan er een kostenplaatje worden gemaakt.

Meer weten over verpakkingsmachines?