Onderhoud

Consejo voert onderhoud uit om onverwachte stilstand zo veel mogelijk te voorkomen en om zo de efficiëntie en continuïteit van uw productie te waarborgen.

(Periodieke) inspectie

De inspectie van de machines en installaties strekt zich niet alleen uit over de veiligheid maar ook over de betrouwbaarheid van de machines en installaties. Dit voorkomt onverwachte stilstand en deze inspecties zijn dus van groot bedrijfseconomisch belang. Onze technici inventariseren de technische staat van uw machine waarna u een passend advies krijgt over de mogelijkheden om de efficiency te waarborgen en eventueel te verbeteren.

Preventief onderhoud

Consejo stemt samen met u de frequentie van het preventief onderhoud af. Onze gekwalificeerde en ervaren technici voeren het onderhoud uit volgens de instructies en specificaties om zo te zorgen dat uw machine in optimale conditie blijft voor het waarborgen van een hoge productiviteit.

Voorspelbaar onderhoud

Optioneel kan de geleverde machine uitgevoerd worden met onderhoudssoftware die de belasting van de machine registreert. Met behulp van deze registratie, wordt bepaald welke onderdelen vervangen moeten worden. Dit registratiesysteem voorkomt dat componenten te vroeg of te laat worden vervangen en er onnodige kosten worden gemaakt.

Revisie en reparatie

Consejo is dé juiste partner als het gaat om het reviseren van verpakkingsmachines. Na een uitgebreide inspectie wordt bepaald welke onderdelen voor revisie in aanmerking komen. Na overleg met u, vindt de revisie plaats bij u op locatie of bij ons in de werkplaats in Hoogeveen. Het uitgangspunt is, dat het gereviseerde onderdeel weer zo goed als nieuw is.  

Upgrade

De techniek staat niet stil! Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en oplossingen die op de markt worden gebracht. Met de nieuwe stand van techniek is het vaak mogelijk om uw verouderde machine te “upgraden”. Met moderne technieken kan uw machine verbeterd worden zodat u een verhoging in capaciteit en/of efficiency kunt verwachten.

Neem direct contact op met onze service afdeling.