Levering wraparound casepacker met robot invoersysteem

Consejo HCP-W + PHS 3

Wij hebben onze casepacker met robot invoersysteem met succes mogen installeren bij onze eindklant. Met deze casepacker verpakken wij flowpacks en retaildozen in wraparound dozen.

Deze verpakkingslijn is een combinatie tussen een refurbished casepacker en een compleet nieuw robot invoersysteem. Deze machine kan tot 250 flowpacks per minuut verpakken in een wraparound doos. Naast de flowpacks kunnen er ook retaildozen verpakt worden met deze casepacker.

Het invoersysteem verzameld de producten en met behulp van de 4-assige Staubli robot worden de producten laag voor laag in een cassette gestapeld tot de gewenste formatie. De complete formatie wordt in zijn geheel op een gereedstaande plano geschoven. Vervolgens wordt de plano om de productformatie gevouwen en gesloten met hotmelt. 

De bestaande casepacker is door ons compleet gereviseerd en uitgerust met de modernste techniek. Hierbij is onder andere te denken aan servomotoren in plaats van draaistroommotoren. Door de nieuwe technieken toe te passen is de machine snel om te stellen naar een ander doosformaat. De eindklant is van een ombouwtijd van 3 uur naar 15 minuten gegaan!

Bent u geïnteresseerd in deze verpakkingsmachine neem dan contact op met ons of bel naar 0542 55 11 55 en vraag naar Marijn Gaasbeek of Adri Timmer.

Consejo HCP-W + PHS 2 Consejo HCP-W + PHS 4

Levering wraparound casepacker met robot invoersysteem