Dekselopzetmachine

Dekselopzetmachines voorzien uw golfkartondozen en trays automatisch van deksels, waardoor arbeid, tijd en geld uitspaart. We bieden een assortiment dekselopzetmachines aan die passen bij uw producten en doosafdichtingsoplossingen met hotmelt. Dekselopzetmachines kunnen eenvoudig worden opgesteld en de operators kunnen de vereiste afmetingen snel aanpassen zonder gereedschap te gebruiken. Dekselopzetmachines kunnen worden geïntegreerd in bestaande of nieuwe lijnen en kunnen worden gebruikt als onderdeel van een modulair systeem. Alle oplossingen worden afgestemd op uw specifieke productie-eisen.

Maschinenbau Knecht GmbH

Maschinenbau Knecht GmbHMaschinenbau Knecht ontwerpt, produceert en verkoopt al meer dan 25 jaar hoogwaardige machines voor efficiënte eindverpakkingen. Knecht bouwt dozenopzetmachines, dozensluitmachines, pick-and-place systemen en tape-dispensers die specifiek afgestemd worden op uw probleem Deze oplossingen worden samen met de klant ontwikkeld. De machines bieden naast de financiële voordelen ook voor een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Moderne PLC-techniek, alsmede het gebruik van intelligente servotechniek in combinatie met touch panels garanderen een optimale werking en hoge flexibiliteit. Het gebruik van hoogwaardige componenten, moderne constructie technologie, evenals goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers staan ​​garant voor een constant hoge kwaliteit van de producten. De Knecht machines bieden nauwkeurigheid, flexibiliteit en een lange levensduur voor de klant.

Dekselopzetmachine D-100

Dekselopzetmachine D-100

De volautomatische D-100 is een machine voor het opzetten van de deksel op dozen en trays met Hotmelt. Tot 15 dozen / minuut.

Meer informatie