Dozenopzetmachine

Dozenopzetmachines zetten uw golfkartondozen automatisch op, waardoor u grote hoeveelheden dozen kunt verwerken en arbeid, tijd en geld uitspaart. We bieden een assortiment dozenopzetmachines aan die passen bij uw producten en doosafdichtingsoplossingen met tape of hotmelt. Dozenopzetmachines kunnen eenvoudig worden opgesteld en de operators kunnen de vereiste afmetingen snel aanpassen zonder gereedschap te gebruiken. Met een dozenopzetmachine kunt u garanderen dat een perfect haakse doos wordt gevormd, waardoor uw supply chain en einduitrusting efficiënter worden gebruikt. Dozenopzetmachines kunnen worden geïntegreerd in bestaande of nieuwe lijnen en kunnen worden gebruikt als onderdeel van een modulair systeem. Alle oplossingen worden afgestemd op uw specifieke productie-eisen.

Maschinenbau Knecht GmbH

Maschinenbau Knecht GmbHMaschinenbau Knecht ontwerpt, produceert en verkoopt al meer dan 25 jaar hoogwaardige machines voor efficiënte eindverpakkingen. Knecht bouwt dozenopzetmachines, dozensluitmachines, pick-and-place systemen en tape-dispensers die specifiek afgestemd worden op uw probleem Deze oplossingen worden samen met de klant ontwikkeld. De machines bieden naast de financiële voordelen ook voor een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Moderne PLC-techniek, alsmede het gebruik van intelligente servotechniek in combinatie met touch panels garanderen een optimale werking en hoge flexibiliteit. Het gebruik van hoogwaardige componenten, moderne constructie technologie, evenals goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers staan ​​garant voor een constant hoge kwaliteit van de producten. De Knecht machines bieden nauwkeurigheid, flexibiliteit en een lange levensduur voor de klant.

Dozenopzetmachine A-300

Dozenopzetmachine A-300

De volautomatische A-300 is een machine voor het opzetten van de dozen met Tape. Het planomagazijn staat haaks op de transportrichting. Tot 10 dozen / minuut

Meer informatie

Dozenopzetmachine A-500

Dozenopzetmachine A-500

De volautomatische A-500 is een machine voor het opzetten van de dozen met Hotmelt. Het planomagazijn staat haaks op de transportrichting. Tot 20 dozen / minuut.

Meer informatie

Dozenopzetmachine A-600

Dozenopzetmachine A-600

De volautomatische A-600 is een machine voor het opzetten van de dozen met Hotmelt. Het planomagazijn ligt in lijn met de transportrichting. Tot 20 dozen / minuut.

Meer informatie

Dozenopzetmachine A-700

Dozenopzetmachine A-700

De volautomatische A-700 is een machine voor het opzetten van de dozen met Hotmelt. Het planomagazijn ligt in lijn met de transportrichting. Tot 40 dozen / minuut.

Meer informatie

Dozenopzetmachine A-800

Dozenopzetmachine A-800

De volautomatische A-800 is een machine voor het opzetten van de dozen met Hotmelt. Tot 28 dozen / minuut.

Meer informatie