Dozenopzetmachine A-300

Knecht dozenopzetmachine A-300

De volautomatische A-300 is een machine voor het opzetten van de dozen, vouwen en vervolgens sluiten van de bodemkleppen met Tape. De capaciteit van deze machine is tot maximaal 10 dozen / minuut.

De dozenopzetmachine A-300 is een volledig servo-aangedreven machine voor continu industrieel gebruikt. Middels een servo aangedreven arm met (vacuüm)zuignappen worden de dozen uit het magazijn getrokken.  Achtereenvolgens grijpt een tweede beweegbare arm de andere zijde van de plano en vouwt deze positief open. Door dit systeem worden de dozen haaks open getrokken en dit is minder karton gevoelig. Het systeem is tevens bijzonder geschikt voor vierkante dozen. 

De dozen, worden na het opzetten, middels een transportslede richting het bodemsluitstation getransporteerd. Hier wordt de doos overgenomen door twee zijdelingse transportbanden. Tijdens dit transport worden buitenkleppen gesloten door pneumatisch aangedreven armen en vervolgens wordt de tape aangebracht. De gemaakte doos wordt aansluitend uitgevoerd naar een gereedstaande transporteenheid.

Voordelen

  • Dozen worden altijd haaks opgezet.
  • Magazijn kan tijdens het proces bijgevuld worden.
  • Formaatomstelling: in 3 minuten zonder gereedschap.
  • Kleur: naar klantwens volgens RAL-kleur.

Neem direct contact op met ons voor meer informatie over deze machine.      

Downloads

Datasheet Knecht dozenopzetmachine A-300

Ga naar de website van Maschinenbau Knecht GmbH